info@carnivalnews.net

BMW X7 uudistuu

BMW:n luksusautomalliston menestyksekkäimmäksi malliksi noussut X7 uudistuu. Nelivetomalliston kirkkain tähti on ylellisen tilavuuden, monikäyttöisyyden ja edistyksellisen ajamisen ilon ainutlaatuinen yhdistelmä.

BMW tuo elokuussa markkinoille uudistuneen X7-mallin. Sen näyttävä keula on muotoiltu rohkeasti uudelleen voimakkaammin läsnä olevaksi. Autossa esitellään uudet jaetut ajovalot. Ylempään umpioon on sijoitettu päivänvalossa käytettävä ajovalo, parkkivalot ja vilkut. Alemmassa umpiossa on lyhyet ja pitkät valot hämäräajoon. Alempi tummasävyinen umpio häviää auton helmaan ja näkyy selvästi vain, kun valot ovat päällä.

Dynaamiset piirteet

Valinnainen M Sport -paketti korostaa auton dynaamisia piirteitä. M Sportiin kuuluu erikoisvärejä ja -vanteita sekä auton piirteitä korostavia elementtejä. Tarjolla on myös vielä laajempi M Sport Pro -paketti. X7 -malliin on ensimmäistä kertaa tarjolla 23 tuuman vanteen suoraan tehtaalta lisävarusteena. Vakiona X7 -malleissa on 21 tuuman tai 20 tuuman vanteet.

Auton keulan munuaisenmuotoisessa jäähdyttimen säleikössä on nyt tarjolla Iconic Glow -erikoisvalaistus, joka korostaa auton läsnäoloa. Valaistus on vakiovaruste M-sarjan M60i xDrive -mallissa ja valinnainen varuste muihin malleihin. Auton perää on korostettu uudelleen muotoiluilla takavaloilla.

Auton kolmesta penkkirivistä keskimmäiselle saa kolme vakioistuinta tai lisävarusteena kaksi erittäin mukavaa istuinta. Auton etuistuimet ovat jatkossa erittäin mukavia istuimia vakiona. Etupenkeissä on aina lämmitys, muiden penkkirivien lämmitys on lisävaruste. Nahkapintainen ohjauspyörä ja langaton lataustaso puhelimelle ovat nyt vakiovarusteita.

BMW Curved Display

Autossa on uusimman sukupolven BMW iDrive -käyttöjärjestelmä BMW Curved Display -kosketusnäytöllä, joka yhdistää 12,3 tuuman infonäytön ja 14,9 tuuman ohjausnäytön yhdeksi kokonaisuudeksi. Sisätiloja on uudistettu myös valaistuksella, uudelleen muotoilulla vaihdevalitsimen vivulla sekä puukoristeilla.

Mallin vakiovarustusta on päivitetty kattavammaksi uusilla kuljettajan avustintoiminnoilla. Auton törmäysvaroitin on aiempaa kehittyneempi. Kokonaan uusi avausvaroitin varoittaa onnettomuuden mahdollisuudesta ovea avatessa. Pysäköintiavustimen mukana tulee oletusarvoisesti kamera ja peruutusavustin. Lisävarusteina ovat myös edistyneempi pysäköintiavustin, peräkärryn peruutusavustin sekä lukuisia muita avustimia.

Malliston kaikissa moottoreissa on uuden sukupolven kevythybridijärjestelmä. Se tuo 9kW/12 hv lisää tehoa ja 200 Nm lisää vääntöä. Malliston tehokkaimman X7 M60i xDrive -mallin 4,4-litraisessa bensiinimoottori teho on 390 kW/530 hv ja maksimivääntö 750 Nm. X7 xDrive40i mallin teho on 280 kW/380 hv ja maksimivääntö 540 Nm. Dieselmoottorillisen X7 xDrive40d -mallin teho on 259 kW/352 hv ja vääntö 720 Nm. Kaikissa malleissa on kahdeksanportainen Steptronic Sport -vaihteisto.

Trackbacks & Pings

Vastaa