info@carnivalnews.net

Uusi Opel Frontera on tilava ja hauska SUV – saatavilla myös täyssähkönä

Opel on julkistanut ensimmäiset kuvat uudesta Opel Frontera -katumaasturistaan. Tämä hauska ja tilava SUV on saatavilla heti alkuun täyssähköisenä ja pian sen jälkeen myös 48 voltin tekniikkaan perustuvana hybridinä.

  • Vapaus valita: tarjolla täyssähkönä tai taloudellisena hybridinä
  • Jämäkkä olemus: ilmaisuvoimainen sivuprofiili, korostetut pyöränkaaret ja ensi kertaa tuotantomallissa Opelin uusi bränditunnus
  • Järkevää tilaa: jopa 460/1 600 litraa tavaratilaa ja paljon nerokkaita säilytystiloja

”Karskin ulkonäön, suurten tilojen, nerokkaiden tilaratkaisujen ja energiatehokkaiden voimalinjojen myötä uusi Opel Frontera vetoaa laajasti etenkin sellaisiin asiakkaisiin, jotka haluavat erottua massasta. Frontera sopii erityisesti kaupunki- ja taajamaolosuhteisiin tarjoten samalla rentouttavan ajokokemuksen asiakkaillemme”, kertoo Opelin toimitusjohtaja Florian Huettl.

Uusi Frontera säväyttää jo ensivilkaisulla – se on aiempaa karskimpi tulkinta Opelin Bold and Pure -muotoilufilosofiasta. Pysty keula ja ainutlaatuiset mittasuhteet tekevät Fronterasta rohkeasti erottuvan ja käytännöllisen auton, joka on myös tilava. Opelin uudistettu logo tekee tuotantomallidebyyttinsä nimenomaan Fronterassa.  

Älypuhelinteline & Intelli-Seat-istuimet: nerokkaita ratkaisuja liitettävyyteen ja mukavuuteen

Moderni ilme jatkuu myös sisätiloissa, jossa nerokas muotoilu yhdistyy käytännöllisyyteen. Opelille ominaiseen tyyliin uuden Fronteran ohjaamo on erittäin mukava, mutta sen häiriötekijät on minimoitu. Tarjolla on kaksi 10-tuumaista Pure Panel -näyttöä ja ohjaamon keskipisteenä on uusittu ja erottuva ohjauspyörä.

Fronteraan on tarjolla myös ratkaisu, jossa erillisen tietoviihdejärjestelmän tilalla on älypuhelinteline asiakkaan omalle puhelimelle. Erityisen auton kanssa yhdessä toimivan sovelluksen avulla käyttäjä voi ohjata auton toimintoja, kuten mediaa, oman älypuhelimensa kautta. Tätä sovellusta voidaan ohjata myös ohjauspyörän painikkeiden välityksellä. 

Opel tuo taas kerran asiakkailleen uusia istuininnovaatioita. Fronteraan on tarjolla patentoidut Intelli-Seat-istuimet, joissa on häntäluun painetta helpottava erillisalue. Intelli-Seat-istuimet mahdollistavat ensiluokkaisen mukavuuden myös pidemmillä ajomatkoilla.

Fronteran hauskuutta lisää sen monet nerokkaat ratkaisut. Esimerkiksi älypuhelimien langaton lataus onnistuu aiempaa kätevämmin viilennetyn latausalustan avulla. Tarjolla kaksi USB-porttia etumatkustajille ja toiset kaksi takamatkustajille. Matkustamossa on myös paljon käteviä säilytysratkaisuja arkitavaroille, kuten kumilla vuoratut säilöt, jotta tavarat sen sisällä eivät heiluisi ja aiheuttaisi kolisevaa ääntä. Takamatkustajat voivat laittaa älylaitteensa etuistuimien takapuolella oleviin taskuihin.

Tilava, energiatehokas ja nerokas

Uusi Frontera ihastuttaa tilaratkaisuillaan. Takaistuimet ylhäällä tavaratilaa on 460 litraa, ja istuimet alhaalla tila kasvaa peräti 1 600 litraan. Lisäkäytännöllisyyttä tulee 60:40-osassa taittuvilla takaistuimilla sekä vakiona tulevalla säädettävällä tavaratilan välipohjalla.

Sellaiset asiakkaat, jotka haluavat ottaa mukaan vieläkin enemmän tavaraa, voivat hyödyntää Fronteran hämmästyttävän suurta yli 200 kilogramman kattokuormaa lisävarusteisilla kattokaiteilla.  

Uuden Opel Fronteran asiakkaat voivat valita joko täyssähköisen tai hybridin välillä. Valitsee asiakas kumman voimalinjavaihtoehdon tahansa, ovat mallin ajo-ominaisuudet hiottu huippuunsa. Rüsselsheimin insinöörit ovat käyttäneet paljon aikaa hioakseen Fronteran korin liikkeet minimiin ja tarjotakseen Opelille tyypillisen ajokokemuksen – jopa Saksan Autobahn-nopeuksilla.

Vastaa