info@carnivalnews.net

MINIltä rakkaudella: ”Driving home for Christmas” -jouluvideo esittelee MINI-yhteisöä ympäri maailmaa

MINIn fanit ympäri maailmaa osallistuvat musiikkivideoon, jonka kappale kirjoitettiin 43 vuotta sitten klassisessa MINIssä.

Lähiviikkoina miljoonat ihmiset ympäri maailmaa matkaavat tapaamaan lähimmäisiään ja viettämään aikaansa heidän kanssaan vuodenvaihteen vapaapäivinä. Reitistä ja tiestä riippumatta matkaa tahdittaa musiikki. MINI on tuottanut musiikkivideon herättelemään juhlatunnelmaa matkaajissa. Videon tähtinä ovat MINI-yhteisön jäsenet ympäri maailmaa.

Videotuotanto on osa MINIn BIG LOVE -kampanjaa. Kampanja nostaa esiin monimuotoisuutta, uudenlaista ajattelua ja ideoita. MINI-yhteisön yksilöllisyyden ja yhteisöllisyyden yhdistelmällä on kampanjassa merkittävä rooli. Kampanjan slogan on ”Olemme kaikki erilaisia, mutta hyviä yhdessä”. MINIn fanit esittelevät videolla matkaa ystäviensä ja perheidensä luokse.

”Driving home for Christmas” -video palaa alkuun, hyvin erityiseen brittiläiseen autoon. Matka, joka inspiroi Chris Rean kirjoittamaan klassikkokappaleensa, ajettiin MINIIlä. Videossa alkuperäinen matka Lontoosta Pohjois-Englantiin yhdistyy kohtauksiin MINI-fanien matkoista tässä hetkessä.

Trackbacks & Pings

Vastaa