info@carnivalnews.net

Uusi Volkswagen Amarok – valmiina myös Suomen talveen

Oli sitten kyse painavasta lastista, vaikeakulkuisesta maastosta tai lumisesta tiestä – uusi Volkswagen Amarok on kuin kotonaan. Uudessa Amarokissa on yhtä paljon ominaisuuksia kuin on käyttötapoja- ja olosuhteitakin. Volkswagen Amarokin maailmanensi-iltaa vietetään kesällä ja Suomeen se saapuu vuoden 2023 alkupuolella.

Volkswagen Amarok saapuu markkinoille täysin uuden muotoilun saattelemana. Ulkopuolella se on esimerkiksi kymmenen senttimetriä pidempi ja neljä senttimetriä leveämpi kuin sen edeltäjäversio ja auton sisäpuoli on myös täysin uudistettu. Uusi Amarok on erittäin monikäyttöinen ja sen maasto-ominaisuudet ovat vertaansa vailla.  

”Volkswagen Hyötyautojen uusi Amarok tekee vaikutuksen uudella, terävämmällä muotoilullaan. Sen voi myös aistia sisustuksessa. Selväpiirteinen, maskuliininen arkkitehtuuri, konemaiset elementit, selkeät, sileät pinnat ja erityisesti huippulaatuinen ohjaamo nostavat Volkswagenin DNA:n täysin uudelle tasolle ja korostavat Amarokin premium statusta”, kertoo Volkswagen Hyötyautojen pääsuunnittelija Albert-Johann Kirzinger.  

Tulevaisuudessa Amarokissa on yhä enemmän kattavia teknisiä ominaisuuksia, jotka eivät ole vain työkäyttöön. Viimeisimmän sukupolven Amarokissa on enemmän kuljettajaa avustavia järjestelmiä ja liitettävyyspalveluita kuin koskaan aikaisemmin. Uudessa Amarokissa on innovaatioita, joita ei ole aikaisemmin nähty tässä segmentissä.

”Käyttövoimista puhuttaessa, jatkamme suorituskykyisten ja taloudellisten TDI-dieselmoottorien käyttöä uudessa Amarokissa. Valikoimassa pysyy myös erittäin suorituskykyinen V6 TDI -dieselmoottori. Markkinoista riippuen moottorivalikoima voi vaihdella ja valikoimaan voivat kuulua niin diesel- kuin bensiinimoottorit”, sanoo Volkswagen Hyötyautojen tuotemarkkinoinnista vastaava Lars Menge.

Volkswagen Amarok on ollut sarjatuotannossa vuodesta 2010 lähtien. Amarokia on vuosikymmenen aikana myyty maailmanlaajuisesti yli 815 000 kappaletta. Uusimman sukupolven Amarokia tullaan valmistamaan Etelä-Afrikassa, Silvertonissa. Euroopassa uusi Amarok tulee myyntiin vuoden 2022 loppupuolella ja Suomessa vuoden 2023 alkupuolella.

Muuta uutta maailmalta

Jos olet kiinnostunut uusista autoista, niin entä muut uudet tekniikat kuten kryptovaluutat, lohkoketjut ja salausasist, NFT pelit ja sijoittaminen – niistä löydät mielenkiintoista luettavaa www.kryptoraha.info sivustoltamme.

Mitä uutta ajatuksia tulevaisuuteen?

Monesti sitä etsii kaikkea kivaa uutta mielenkiintoista, mutta toisaalta myös tutut vanhat asiat voivat myös kiinnostaa – kuten sarjakuvat ja varsinkin piirroshahmot ja niiden esiintyminen kaikessa mahdollisessa – sitä käsitellään englanniksi ComicStyle sivustolla. Ja sarjakuvistahan voi sitten jatkaa suoraan koruihin ja niiden maailmoihin korutaivas-sivuston antimien kautta esimerkiksi opiskelemalla lisää platina aiheesta…. ja sittenhän kaiken seikkailun jälkeen voisi vaikka tilata julisteen omasta kuvasta….. tai kaverin kuvasta, vaikka joululahjaksi vai olisiko ajankohtaisemme lahja esimerkiksi Goretex– takki?. Ja aikuisille sitten yksinäistä iltaa ajatellen seksitarina luettavaksi.

Popverket.se kertoo naapurimaa Ruotsin pop-musiikin kuulumisista ruotsiksi – jos vaikka sattuisit haluamaan testata, miten se kouluruotsi riittää uutisten lukemiseen. Ja kun pop-kulttuurista puhutaan niin ei voi unohtaa jälleen syyskussa alkavaa Suomen Big Brotheria, viime vuoden Big Brother 2021 oli tietynlainen, mutta nyt BB 2022 on aivan jotain uutta.

Koska viimeksi olet käynyt Vihdissä, kenties jopa autokaupoilla? Me suosittelemme Vihdin Veikkoinkorvesta löytyvää Vihdin Autotaloa. Vihdin Autotalo on perheyritys, joka jatkaa eteenpäin kasvaen vuosivuodelta sekä automerkkiensä, että palveluvalikoimansa kautta. Vastaavasti Vihdin naapurista Lohjalta löytyy useampikin kauppa-alue, jotka ovat kehittymässä: aivan moottoritienkupeessa oleva Lempolan kauppapuisto ja Inkoon ja Hankoon suunnalla oleva Tynninharjun kauppa-alue.

Oletko muuten koiraihmisiä? Tiedätkö, mikä on vesihäntä? Vinkki: se liittyy koiriin ja kesään.

Tunnetko tai tiedätkö Suomen puolustusministerin? Millainen henkilö on Antti Kaikkonen.

Tulevaisuuteen pitää suhtautua aina vakavasti, joten myös taloudensuunnitelmat on hyviä pitää ajantasalla, ja jos olet kiinnostunut valuuttakaupasta niin dollarin kurssi ennuste kannattaa tarkistaa kaikessa valuuttakaupassa, sillä se vaikuttaa niin laajalti. Vai olisiko enemmänkin mielenkiintoa kryptovaluuttaan sijoittamisen mahdollisuuksien kautta? Mutta vanhakunnon osakesijoittaminen ja osakesäästäminen ovat myös hyviä opettelemisen kohteita, kun miettii omaan tulevaisuuden sijoitusportfoliota. Sitten kun sitä rahaa on säästössä niin ne halvat matkat eivät ole enää ainoita vaihtoehtoja omille lomamatkoille.

Trackbacks & Pings

Vastaa