info@carnivalnews.net

Uusi Volkswagen Amarok saapuu väkevämpänä kuin koskaan

Volkswagen Hyötyautojen uusi Amarok ei pelkää rakennustyöolosuhteita, vaikeakulkuista maastoa, hiekka-aavikkoa tai lunta ja jäätä – uusi Amarok on monikäyttöinen ja sen maasto-ominaisuudet ovat vertaansa vailla. Uuden Amarokin kehitystyössä on ollut mukana niin tiimit Euroopasta kuin Australiastakin, ja tulevaisuudessa nämä premium-pick-up-mallit valmistetaan Etelä-Afrikassa. Uusi Amarok saa ensiesittelynsä vuonna 2022 ja saapuu osalle markkinoita jo myyntiinkin samana vuonna – Suomeen uusi Amarok saapuu vuonna 2023.

Etelä-Afrikka tai Australia – pick-up-mallit ovat osa elämää ja ilman niitä useita tehtäviä ei voitaisi hoitaa. Kun on kyse isoista kuormista, haastavista tieolosuhteista tai maastosta, kaikki ovat iloisia saadessaan ajaa luotettavalla pick-upilla. Siksi esimerkiksi Amarok on ollut käytössä Etelä-Afrikan luonnonsuojelualueilla jo vuodesta 2011 alkaen. Volkswagen hyötyautot on mm. Wilderness Foundation African (WFA) yhteistyökumppani ja suorittaa tärkeää tehtävää sarvikuonojen suojelutyössä.

Täysin uusi auto Volkswagenin DNA:lla

Näyttää hyvältä, ja on erittäin monitoiminen: uusi Amarok on saanut täysin uuden sisustuksen ja ulkonäön, mutta sen sisältä löytyy myös entistä enemmän järjestelmiä ja varusteita, joita voi hyödyntää niin jokapäiväisessä ajossa kuin työssäkin. ”Amarok tekee mahdolliseksi sen mikä ensisilmäyksellä näyttää mahdottomalta: se tekee asioista helpompaa avustamalla käyttäjäänsä työssä ja jokapäiväisessä elämässä, erityisesti kun asiat ja olosuhteet muuttuvat hankaliksi”, sanoo Volkswagen Hyötyautojen myynnistä ja markkinoinnista vastaava johtaja Lars Krause.

Kolmannen sukupolven Amarokissa on entistä enemmän kuljettajaa avustavia järjestelmiä ja liitettävyyspalveluita. Uudessa Amarokissa on innovaatioita, joita ei ole aikaisemmin nähty tässä segmentissä. Eikä se myöskään pelkää vaikeakulkuista maastoa.

Volkswagen Hyötyautojen uusi Amarok vakuuttaa vangitsevilla linjoillaan ja särmikkäällä ulkonäöllä. ”Auton huomiota herättävä etuosa, ja sen lisäksi X-periaatteen määrittelemä muotoilu erottaa Amarokin selvästi muista. Olemme antaneet uudelle Amarokille kestävyyttä ja voimaa yksiselitteisessä muodossa – sillä on selkeä Volkswagenin DNA, niin sisäpuolella kuin ulkopuolellakin”, vakuutta Volkswagen Hyötyautojen pääsuunnittelija Albert-Johann Kirzinger.   

Volkswagen Amarok on ollut sarjatuotannossa vuodesta 2010 lähtien. Premium-pick-upin aikaisempi kotipaikka oli Hannover ja sen valmistus jatkuu edelleen Pachecossa Argentiinassa. Uusimman sukupolven Amarokia tullaan valmistamaan Etelä-Afrikassa, Silvertonissa. Volkswagen Amarokia on vuosikymmenen aikana myyty maailmanlaajuisesti yli 800 000 kappaletta. Euroopassa uusi Amarok tulee myyntiin vuoden 2022 loppupuolella ja Suomessa vuoden 2023 alkupuolella.

  • Uusi Volkswagen Amarok esitellään ensi vuonna
  • Uusi Amarok saapuu markkinoille vaikuttavampana kuin koskaan – autossa on innovaatiota, joita ei ole aikaisemmin nähty tässä segmentissä
  • Uuden Amarokin ensimmäiset havainnekuvat julkaistu
  • Volkswagen Hyötyautojen uuden pick-up-mallin ulkonäkö on aikaisempaa särmikkäämpi

Urheiluautoista ja muusta

Haluatko lukea silloin tällöin myös urheiluautoista? Meillä on sivusto sportauto.fi, joka kertoo silloin tällöin uutisia myös urheiluautojen ja superautojen maailmasta.

Vastaa