info@carnivalnews.net

Polestarin myynti käynnistyy ja mallisto laajenee uudella versiolla

Ruotsalaisen, suorituskykyisiin sähköautoihin keskittyvän Polestarin myynti käynnistyy 7. syyskuuta klo 13:00 www.polestar.com-sivulla. Perinteisestä autokaupasta poiketen Polestaria myydään ainoastaan internetissä.

”Asiakas tilaa aina auton nettisivujemme kautta. Meidän malleihimme voi halutessaan käydä tutustumassa koeajopisteissämme, jonka jälkeen asiakas voi rakentaa juuri haluamansa auton varustepaketteineen ja lisävarusteineen nettisivuillamme”, kertoo Polestar Automotive Finlandin toimitusjohtaja Tommi Luopajärvi perinteisestä autokaupasta poikkeavasta myyntiprosessista.

Luopajärvi kertoo, että ensimmäisille ennakkovarauksen tehneille asiakkaille on luovutettu ensimmäisiä autoja jo elokuun viimeisinä päivinä. ”Näitä erikoisvarusteltuja Launch Edition -malleja on vielä saatavilla ja ne näkyvät nettisivuillamme ns. valmiiksi konfiguroituina autoina. Näitä erikoismalleja voimme toimittaa asiakkaille hyvin lyhyelläkin toimitusajalla”, Luopajärvi lupaa.

Polestar 2 -mallistoon etuvetoinen versio jopa 540 km:n toimintamatkalla

Myynnin käynnistyessä mallisto myös laajenee uudella versiolla. Aiemmin esitellyn suorituskykyisen, markkinoiden pisimmän toimintamatkan omaavan lataushybridi Polestar 1:n ja täyssähköisen, nelivetoisen Polestar 2 Dual motor -mallin rinnalle saapuu Polestar 2 Long range Single motor.

Etuvetoisen ja 231-hevosvoimaisen uutuusmallin toimintamatka on WLTP-standardin mukaisesti jopa 540 km. Suorituskyvystä ei tarvitse tämänkään mallin kohdalla tinkiä, sillä 0-100 km/h taittuu vain 7,4 sekunnissa. Etuvetoisessa versiossa on sama 78 kWh akku kuin nelivetoisessa Polestar 2:ssa. Polestar 2 Long range Single motor -mallin hinnat alkavat 52 005 eurosta.

Uusia varustepaketteja

Myynnin alkaessa tarjolle tulee myös uusia varustepaketteja. Plus-varustepaketti sisältää muun muassa panoraamakaton, Harman Kardon -äänentoistojärjestelmän 13 kaiuttimella, vegaanisen WeaveTech-verhoilun, sähköisesti lämmitettävät etuistuimet muistilla, lämmitettävät takaistuimet ja lämmitettävän ohjauspyörän sekä muita premium-tason varusteita kuten lämpöpumpun.

Pilot-paketti puolestaan sisältää muun muassa Pixel-LED-ajovalot, joissa on LED-sumuvalot, mukautuvan vakionopeudensäätimen Pilot Assist -toiminnolla, 360 asteen näkymän tarjoavan kameran ja useita kuljettajaa avustavia järjestelmiä kuten katvealueen varoittimen (BLIS) ohjausavulla ja risteävän liikenteen varoittimen.

Polestar 2 Dual motor -malliin on edelleen saatavana Performance Pack -lisävarustepaketti, johon kuuluu Öhlinsin säädettävät iskunvaimentimet, Brembon jarrut, 20-tuumaiset kevytmetallivanteet ja kullanväriset turvavyöt.

Malliston lisävarustelistalla on vain muutamia varusteita kuten ilmastoitu Nappa-nahkaverhoilu (vaatii Plus-paketin), metalliväri, 20 tuuman kevytmetallivanteet ja puolisähköinen taitettava vetokoukku.

Hinnat alkaen:

Polestar 2 Long range Single motor 52 005 €

Polestar 2 Long range Dual motor 56 110 €

Polestar 2 Long range Dual motor Launch Edition 59 900 €

Vastaa