info@carnivalnews.net

Opel Combo-e Life on markkinoiden odotettu uutuus

Täyssähköinen uusi Opel Combo-e Life on erittäin monipuolinen ja käytännöllinen Opel-malliston uutuus. Opel Combo-e Life on saatavissa sekä viisi- että seitsenpaikkaisena, mikä tekee autosta erittäin houkuttelevan niin perhe-elämään kuin yritystoimintaakin. Uusi Opel Combo- e Life tuo myös yhden uuden vaihtoehdon kuntien sekä valtion hankintapaineisiin nollapäästöisten autojen osalta elokuussa tehdyn lakimuutoksen jälkeen. Odotetun uutuuden lähtöhinta on 34 990 euroa.

Opel Combo-e Life

Opel Combo-e Life on saatavissa kahdella koripituudella (4,40 m ja 4,75 m XL-malliversio) viisi- tai seitsenpaikkaisena varustettuna joko yhdellä tai kahdella liukuovella. Combo-e Life on saatavissa sekä Comfort että Innovation Plus varustetasoissa ja XL-malliversio Innovation Plus varustetasossa. Vakiopituisen mallin tavaratilan tilavuus on 597 litraa ja XL-malliversion 850 litraa. Uutuus näyttää kykynsä myös tavaroiden kuljetuksessa, kun takaistuimet käännetään alas. Vakiomallin tavaratila yli kolminkertaistuu 2166 litraan ja XL-mallin jopa 2693 litraan.

Kehittynyttä täyssähköistä tekniikkaa

Ajoprofiilista ja vallitsevista olosuhteista riippuen uuden Combo-e Life:n toimintasäde on jopa 280 kilometriä (WLTP). Akku, jossa on 216 kennoa 18 moduulissa, on sijoitettu etu- ja taka-akselin väliin lattiatason alle. Alentunut ajoneuvon painopiste parantaa entisestään auton ajettavuutta ja akut on istutettu runkoon siten, että matkustusmukavuudesta ei ole tarvinnut tinkiä. Opel Combo-e Lifen kehittyneessä regeneratiivisessa jarrujärjestelmässä on valittavana kaksi eri asetusta. Tämä lisää entisestään tehokkuutta 100 kW: n (136 hv) ja 260 Nm: n täyssähköautoon. Kehittyneen tekniikan vuoksi Opel Combo-e Life onkin täydellinen valinta sekä kaupunkiajoon että maantielle. Julkisista 100 kW:n pikalatausasemista 50 kWH:n akun lataa 80 prosentin täyttöasteeseen puolessa tunnissa. Autossa on vakiona 7,4kW yksivaiheinen sisäinen laturi ja lisävarusteena on saatavissa tehokas kolmivaiheinen 11 kW:n laturi. Akuilla on pitkä 8 vuoden tai 160 000 kilometrin takuu.

Ei kompromisseja

Opel Combo-e Life

Opel Combo-e Life -mallisto ei myöskään tee kompromisseja kuljettajan turvallisuudesta eikä ajomukavuudesta. Kuljettajalle ja matkustajille on tarjolla kattava valikoima luokkansa johtavia turvallisuutta lisääviä varusteita kuten, kuljettajan vireystilan tunnistus, automaattinen hätäjarrutus jalankulkijan tunnistuksella, kaistallapitoavustin ja liikennemerkkien tunnistus sekä Suomen talviolosuhteisiin helpotusta tuova IntelliGrip-pidonhallintajärjestelmä.

Combo Life-e tarjoaa Opelin tuttuun tapaan modernit Apple CarPlay- ja Android Auto -yhteensopivat Infotainment-järjestelmät jopa 8” värikosketusnäytöllä sekä USB-liittimet älypuhelimen ja tablettien lataamiseen. Autossa on myös 230 V pistorasia, johon voi liittää vaikkapa kannettavan tietokoneen.

Lisätietoa Opel-malliston hinnoittelusta ja vakiovarustelusta löytyy osoitteesta www.opel.fi

Opel Combo-e Life Comfort alkane 34 990€ ja Combo-e Life XL Innovation Plus 41 990€.

Vastaa