info@carnivalnews.net

VÄRIKÄS VALTAUS HELSINGIN KADUILLE – 24GO CITROËN C3 YHTEISKÄYTTÖAUTOT SAAPUVAT

Juuri kesän kynnyksellä Helsingin keskusta tulee täyttymään yhteensä 50:sta ja 37 :ään erilaiseen värikkääseen asuun puetusta uudesta Citroën C3 –autosta, kun Citroën ja liikkumispalveluja tarjoava, vuoden 2018 Slush-tapahtumassakin palkittu 24 Rental Network Oy yhdessä vapauttavat 29.5. uudet yhteiskäyttöautot kaikkien käyttöön.

Tätä ennen kuka tahansa voi ilmoittautua innokkaaksi kuskiksi C3 :ille ja ehdokkaista 50 valitaan ensimmäisiksi Citroën C3 24Go -yhteiskäyttöauton kuljettajiksi ja palkitaan 100 minuutilla ilmaista ajoaikaa.

Kaikki autot vapautetaan yhteiskäyttöautoiksi samanaikaisesti Helsingin Kampin Narinkkatorilta, jossa järjestetään 29.5. klo 15 -17 räiskyvä katutapahtuma ja kaikki 50 C3-ilopilleriä täyttävät Kampin toriaukion ennen kuin lähtevät valittujen kuljettajien kanssa värikkässä jonossa matkaan. Tämän jälkeen autot ovat kaikkien 24Go –asiakkaiden ajettavana ja autoja löytää eri puolilta Helsingin keskustaa sijaitsevilta pysäköintipaikoilta. Liikkumispalvelu vie myös keskustan ulkopuolelle pääkaupunkiseudulla ja pysäköintipaikkoja on runsaasti tarjolla eri puolilla Helsinkiä, Espoossa muun muassa Tapiolassa ja Espoon Keskuksessa sekä Vantaalla Tikkurilassa.

Maaliskuussa 2019 Citroën ja 24 Rental Network sopivat yhteistyöstä ja Helsingin katukuvaa värittävien C3-yhteiskäyttöautojen tuomisesta asiakkaiden ajoon.

« Citroën haluaa yhteistyöllä tehdä tunnetuksi myydyintä C3-malliaan, joka tarjoaa personointimahdollisuuksia värien ja sisustan osalta enemmän kuin mikään toinen saman kokoluokan auto. Helsinki taas on värikäs kaupunki ja mielestäni hauskat ja yksilölliset autot kuuluvat sen kaduille. Citroën on ihmisten brändi ja haluamme tuoda sen tunnetuksi », sanoo Citroënin maahantuojan Auto-Bon Oy :n toimitusjohtaja Markus Vuolle. « 24 Rental Networkillä on puolestaan kokemus yhteiskäyttöautoista sekä viimeisin teknologia, joten se on paras kumppani hankkeeseen. Yhteiskäyttöautot ovat tulevaisuutta toimien jo nyt muiden liikkumistapojen täydentäjänä pääkaupunkiseudulla. Haluamme tarjota liikkumisen vaihtoehtoja. Ja toki tarjota asiakkaille helppoja koeajoja C3 :lla. »

Käyttöön voi ottaa lähimmän vapaana olevan auton oman tarpeen mukaan ja vastaavasti jättää sen minne vain sallitulle pysäköintipaikalle palvelun voimassaoloalueen sisällä pääkaupunkiseudulla. Auton ovi avataan ja auto käynnistetään 24Go –verkkosovelluksella (verkko-osoite : 24Go.fi/C3), jota ei tarvitse ladata puhelimeen. Matkapuhelin, verkkoyhteys ja selain riittävät tähän. Auton käytöstä veloitetaan vain ajominuuttipohjaisen hinnoittelun mukaan. Verkkosovellus tulee käyttöön lanseeraustapahtuman yhteydessä 29.5.2019.

Vastaa