info@carnivalnews.net

Polestar kaksinkertaistamassa markkinaläsnäolon ja jälleenmyyntipisteiden määrän vuonna 2021

Ruotsalainen suorituskykyisten sähköautojen merkki Polestar jatkaa nopeaa laajentumistaan. Polestar käynnistää toimintansa vuoden 2021 aikana yhdeksällä uudella markkinalla, mikä kaksinkertaistaa markkinoiden kokonaismäärän 18:aan. Lisäksi merkki kaksinkertaistaa jälleenmyyntipisteiden lukumäärän ympäri maailmaa vuoden loppuun mennessä.

Automerkki täydentää pääasiassa kaupunkien keskustoissa toimivaa Polestar Spaces -jälleenmyyntimallia uudella konseptilla, joka on saanut nimen Polestar Destinations. Molemmat tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden tutustua Polestariin ja lähteä koeajolle. Destinations-pisteet nousevat suurempiin helppopääsyisiin sijainteihin keskustojen ulkopuolelle, ja niissä tapahtuu myös auton luovutus asiakkaille, jotka päätyvät myönteiseen ostopäätökseen.

Laajennamme toimintaamme sekä nykyisillä että uusilla markkinoilla nopeasti. Merkkimme on ollut toiminnassa vasta hieman yli 12 kuukautta, joten tällainen kehitys on ennenkuulumatonta. Haluamme kasvaa samalla tahdilla uusilla markkinoilla myös vuonna 2022. Tämä suuntaus yhdessä uusien jälleenmyyntikonseptien kanssa korostaa haluamme ylittää omistajiemme odotukset”, Polestarin pääjohtaja Thomas Ingenlath sanoo.

Kasvu nostaa fyysisten jälleenmyyntipisteiden määrän noin sataan eri puolilla maailmaa. Lukema sisältää joitakin väliaikaisia pop-up-myyntipisteitä.

“Keskitymme varmistamaan, että asiakkaat voivat olla vuorovaikutuksessa merkin ja autojen kanssa omilla ehdoillaan. Hienostuneen verkkoympäristön tukena toimii fyysinen toimipiste, joka lisää tunnettuutta ja myyntiä. Uusi Destination-konsepti tuo merkkimme asiakkaiden lähettyville, ja se sopii erityisen hyvin joillekin uusille markkinoillemme”, Polestarin myyntipäällikkö Mike Whittington kertoo.

Polestarin digitaalinen myyntimalli antaa asiakkaille mahdollisuuden tutkia, varustaa ja ostaa autoja omilla laitteillaan missä ja milloin he haluavat. Space-pisteessä ei ole pakko vierailla, mutta Polestarilla tiedostetaan, kuinka tärkeitä autoon tutustuminen ja koeajo ovat. Tämän vuoksi vuoden 2021 loppuun mennessä toiminnassa on noin 60 uutta koeajopaikkaa, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua lähemmin Polestar 2 -autoihin. Myös autojen luovutuspisteiden määrä kasvaa nopeasti, jotta tuotanto vastaa sujuvasti kysyntään. Lisäksi käytössä on kotitoimituksen kaltaisia vaihtoehtoja.

Ostamisen jälkeen fyysinen yhteys merkkiin säilyy huollon merkeissä. Polestarin markkinoilla on tällä hetkellä yli 650 huoltopistettä, jotka tarjoavat asiakkaille mielenrauhaa. Tavoitteena on, että huoltopisteitä on vuoden 2021 loppuun mennessä yli 780 kappaletta.

Trackbacks & Pings

Vastaa