info@carnivalnews.net

Volkswagenilta uusi malli: Taigo saapuu markkinoille jo tänä vuonna

  • Volkswagen näyttää ensimmäisen vilauksen vuoden lopulla markkinoille saapuvasta uudesta urheilullisesta SUV-mallista
  • Volkswagen lisää SUV-mallistoonsa uuden pienemmän kokoluokan crossover-mallin, Taigon
  • Uusi malli ylpeilee karismaattisella muotoilullaan, modernilla käyttökonseptillaan ja useilla kuljettajaa avustavilla järjestelmillään

Uusi Taigo on jo tallissa odottamassa paljastustaan! Ennen Euroopan virallista maailmanensi-iltaa Volkswagen paljasti uuden tulevan crossover-mallin nimen. Taigo on uusi lisäys Volkswagenin SUV-mallistoon pienemmässä kokoluokassa. Se vakuuttaa dynaamisella ja tunteisiin vetoavalla muotoilulla. Uusi malli on myös varustettu useilla kuljettajaa avustavilla järjestelmillä ja huippuluokan liitettävyyspalveluilla.

Odotus on päättynyt – markkinoille saapuu uusi CUV-malli (Crossover Utility Vehicle), joka yhdistää korotetun istuma-asennon ja urheilullisen coupen siluetin. Uusi Volkswagen Taigo tulee markkinoille ekologisella TSI-bensiinimoottorilla varustettuna. Vakiovarusteena on myös led-ajovalot, täysin digitaalinen ohjaamo ja useita kuljettajaa avustavia järjestelmiä.

Uusi Volkswagen Taigo perustuu menestyksekkääseen Brasilian markkinoilla myytävään Nivus-malliin ja Euroopan markkinoita varten sitä tullaan valmistamaan Pamplonassa, Espanjassa. Uusi CUV-malli saa maailmanensi-iltansa tänä kesänä ja markkinoille se saapuu loppuvuodesta 2021.

Lähde: News Cision

Vastaa