info@carnivalnews.net

Uusi PEUGEOT 308 on Naisten Vuoden Auto Maailmassa 2022

Excellence, eli vapaasti suomentaen erinomaisuus: tätä Women’s World Car of the Year – Naisten Vuoden Auto Maailmassa -tuomaristo palkitsee. Nyt palkinto on juuri luovutettu uudelle PEUGEOT 308:lle kaupunkiautojen kategoriassa. ”Erinomaisuus niin turvallisuudessa, ajettavuudessa, teknologioissa, muotoilussa, ympäristöystävällisyydessä kuin vastineessa, jonka rahalleen saa.” Näin WWCOTY:n 56 40 eri maata ja 5 eri mannerta edustava, vain naisista koostuva tuomaristo kuvaili uusinta PEUGEOTin mallia. Nyt 12. toimintavuotenaan tuomaristo arvosteli yhteensä kokonaiset 65 eri kandidaattia, joiden ensiesittely ajoittui 1.1. ja 31.12.2021 välille.

Linda Jackson, PEUGEOT CEO kommentoi: “Se, että PEUGEOT 308 on nimitetty vuoden 2022 parhaaksi kaupunkiautoksi vain naisista, ja hyvin erilaisilla maantieteellisillä taustoilla olevista naisista, koostuvan tuomariston toimesta, kertoo Peugeotin strategisten valintojen osuvuudesta tähän aikaan. Uuden 308:n ainutlaatuinen ulkonäkö, erinomaiset teknologiat, ajotunne sekä saatavilla oleva moottorivalikoima niin sähköistyneenä kuin perinteisinä moottoreina, tekevät PEUGEOT 308:sta täydellisen vaihtoehdon asiakkaille eri puolilla maailmaa.”

Julistettuaan ensin kuuden eri kategorian voittajat (kaupunkiauto, perhe SUV, perheauto, iso SUV, urheiluauto ja neliveto), valitsevat tuomariston 56 jäsentä lopullisen Women’s World Car of the Year – Naisten Vuoden Auto Maailmassa päävoittajan. Voittaja julkistetaan kansainvälisenä naistenpäivänä 8. maaliskuuta.

PEUGEOT 308 on saatavana kahtena eri korimallina: 5-ovisena kompaktina hatchbackina sekä farmariversiona. Voimalinjoina PEUGEOT 308 on saatavana vähäpäästöisinä bensiinimoottorivaihtoehtoina sekä dieselinä. Näiden ohessa saatavana on kaksi eri lataushybridivaihtoehtoa (180 ja 225 hv). Ensi vuoden puolella saadaan myyntiin myös täyssähköversio.

Jos uuden PEUGEOT 308:n ulkoasu on houkuttava, sen sisätilat vakuuttavat myös: kiitos mallin laadukkuudelle annetun erityisen huomion, viimeisimmän sukupolven digitaaliselle käyttöliittymälle sekä intuitiivisen ja aidon ajokokemuksen tarjoavan PEUGEOT i-Cockpitin erityiselle ergonomialle.

Sitten viime vuotisen PEUGEOT 2008 (kaupunki SUV) ja PEUGEOT 208 (kaupunkiauto) tuplavoiton, uusi PEUGEOT 308 on merkin kolmas malli, joka palkitaan voittajana WWCOTY -kategoriassa kahden vuoden sisään. (lisää informaatiota: www.womensworldcoty.com).

Uusi PEUGEOT 308 on juuri saapunut myös Suomen PEUGEOT-jälleenmyyntiliikkeisiin.

Uutta markkinointikanavaa etsimässä

Nykymaailmassa nuorien aikuisten ja vähemmän vanhempienkin aikuisten kiinni saaminen ja kontaktointi markkinoinnin avulla on entistä haastavampaa. Tähän on monia syitä, mutta suurin on se, että me käytämme entistä useampaa kanavaa katsellaksemme viihdesisältöjä, ollaksemme kontaktissa kavereihin ja seuratessamme uutisia. Tämä johtaa siihen, että markkinoijien ja mainostajien on koko ajan löydettävä uusia kanavia potentiaalisten ostajien kontaktoiniin. Yksi tällainen kohtuullisen uusi, ja kasvava kanava on suomalaiseen kilpapelaamiseen erikoistunut www.suomiesports.fi, jonka kautta mainostajat saavat kontakteja pelaamisesta kiinnostuneista nuorista SEKÄ aikuisista useamman eri kanavan kautta. Suomiesports uutiset nimittäin julkaistaan kotisivujen lisäksi myös Facebookissa ja Twitterissä ja erilaisia kilpailuja pidetään myös Instagramissa- monikanavaisuus on tätä päivää, ja sitä Suomiesports tarjoilee myös asiakkailleen.

Vastaa