info@carnivalnews.net

Uusi Black Edition -erikoisversio tarjolle Volvo XC60 -mallistoon

Suomen rekisteröidyin automalli huhtikuussa 2023, Volvo XC60, on nyt saatavana uutena tyylikkäänä Black Edition -erikoisversiona. Se yhdistää täysin mustan muotoilun huippuvarusteluun ja tehokkaaseen voimansiirtoon. Kattavilla Plus tai Ultimate-varustetasoilla ja 335 kW:n (455 hv) T8 AWD -lataushybridivoimansiirrolla varustettu Volvo XC60 Black Edition on nyt tilattavissa ja sen alkaen hinta on 72 768 €.

XC60 Black Edition on Volvon erikoismalli, jonka nimi kertoo jo kaiken. Auton ulkopuoli on viimeistelty Onyx Black -metallivärillä ja siinä on useita mustia yksityiskohtia, jotka antavat autolle yksilöllisen ja massasta erottuvan ilmeen. Volvon logot etusäleikössä ja takaluukussa sekä malli- ja moottorimerkinnät ovat kaikki mustia. Urheilulliset, tyylikkäät ja kokonaan mustat kaksoispuolaiset 21 tuuman alumiinivanteet viimeistelevät kokonaisuuden. XC60 Black Editionin täysin musta ulkoasu antaa autolle lisää urheilullisuutta ja tyylikkyyttä.

Myös sisätiloissa väriteema jatkuu: musta kattoverhoilu yhdistyy nappanahka-kangas -urheiluistuimiin, joissa on sähkösäädöt, muistitoiminto, sähköisesti säädettävät reisituet sekä sähköisesti neljään suuntaan säädettävä ristiselän tuki. Sisustuksen Metal Mesh -koristeet ja Orreforsin kristallinen vaihteenvalitsimen nuppi tarjoavat harmonista kontrastia. Kaiken kaikkiaan XC60 Black Edition on erittäin tyylikäs ja yksilöllinen auto, joka herättää huomiota sekä sisätiloissa että ulkona.

Laaja varustelu, tehokas voimansiirto

Volvo XC60 Black Edition on saatavilla Plus ja Ultimate varustetasoisena. Autossa on avaimeton ajo -järjestelmä ja sähkötoiminen takaluukku. Etu- ja takapysäköintitutkat ja peruutuskamera tekevät auton käsittelystä ahtaissa paikoissa vaivatonta.

Huippuvarusteltu Volvo XC60 Black Edition Ultimate sisältää muun muassa Pilot Assist -toiminnon mukautuvalla vakionopeudensäätimellä, hätäpysäytysavustimen, kuollutta kulmaa tarkkailevan BLIS-järjestelmän, joka varoittaa takaa nopeasti lähestyvistä ajoneuvoista ja puuttuu tarvittaessa ohjaukseen, sekä risteävän liikenteen varoittimen (peruuttaessa). LED-ajovalot dynaamisilla kaarrevaloilla ja älykkäällä kaukovaloautomatiikalla varmistavat parhaan mahdollisen näkyvyyden. Kokonaisuuden täydentävät panoraamalasikatto ja monet muut varusteet.

18,8 kWh:n korkeajänniteakun avulla sähköistetty Volvo XC60 -lataushybridi tarjoaa jopa 78 kilometriä ajoa pelkällä sähköllä, tämä riittää useimpiin päivittäisiin matkoihin. Uusi sisäinen AC-laturi nostaa enimmäislataustehoa merkittävästi 3,5 kW:sta jopa 6,4 kW:iin kodin latauspistettä käytettäessä. Arvioitu latausaika tyhjästä täyteen pienenee näin 4,5 tunnista 2,5 tuntiin.

www.volvocars.fi
www.linkedin.com/company/volvo-car-finland/

Vastaa