info@carnivalnews.net

Täysin uuden Renault Kangoo E-Tech electric -mallin ennakkomyynti alkaa

Renaultin vuoden 2022 täyssähköinen pakettiautouutuus Kangoo E-Tech electric on saanut ennakkomyyntihinnat. Kangoo on uudistunut täysin ja sisältää paljon innovatiivisia ominaisuuksia esimerkiksi tavarankuljetukseen, kiinteistönhuoltoon ja moneen muuhun käyttötarkoitukseen. Hinnat alkavat 43 290 eurosta.

Sähkövoimalinjan ajoakun energiasisältö on 44 kWh ja moottorin huipputeho on 90 kW. Suomen malliston autoissa ajoakusto on aina nestejäähdytetty ja ladattavissa jopa 22 kW:n teholla tavallisesta Type 2 -latausasemasta. Lisävarusteena on saatavana max. 80 kW:n CCS-pikalatausoptio, jolloin akkuun on ladattavissa ajomatkaa jopa 170 kilometrin ajoon noin puolessa tunnissa. Malliston WLTP-syklin mukainen yhdistetty toimintamatka on 285 km ja kaupunkiajossa on mahdollista päästä jopa lähes 400 km yhdellä akullisella virtaa.

Ensivaiheessa Kangoo saapuu yhdellä koripituudella, joko 3,3 kuution kiinteäväliseinäisenä versiona, tai vaihtoehtoisesti jopa 0,5 kuutiometriä lisää kuljetuskapasiteettia tarjoavana Open Sesame -versiona. Jälkimmäisessä on Renaultin innovatiivinen ilman b-pilaria oleva liukuovirakenne ja 90 astetta aukeava etuovi, jolloin sivuoven lastausaukko on jopa 1,45 metriä leveä. Erityisesti kaupunkijakeluun tai -kunnossapitoon sopivaan kokonaisuuteen sisältyy myös kokoontaitettava verkkoväliseinä ja etumatkustajan istuin. Näiden ansiosta 4,49 metriä pitkä pakettiauto tarjoaa jopa 3,05 metriä lastauspituutta ja 3,8 kuutiota tavaratilaa. Pidempi L2-koripituus täydentää myyntimallistoa myöhemmin syksyllä ja sen valmistus alkaa vuoden lopussa.

Open Sesame -järjestelmän lisäksi Kangoo tarjoaa runsaasti muita innovatiivisia ja erinomaisia ominaisuuksia, kuten tavaratilan katonrajaan saatava pitkän tavaran läpilastausteline, kolmipaikkainen mobiilitoimisto, sekä jopa 1 500 kg:n vetomassa. Myös ajo- ja mukavuusavustinteknologia on kattava. Kangoon ominaisuudet on palkittu kuluvana vuonna kansainvälisellä Van of the year -palkinnolla.

Myyntimallisto koostuu ennakkotilausvaiheessa kahdesta varustetasosta. Kangoo E-Tech electricin kattavaan vakiovarustukseen kuuluu mm. automaattinen ilmastointi, LED-päiväajovalot, mäkilähtöavustin, peruutustutka, sadetunnistin, ja paljon muuta. Nordic Edition -varustetasossa vakiovarustelu paranee mm. 10” TFT-mittaristonäytön, 16” muototeräsvanteiden, 8” kosketusnäytöllisen Easy Link -multimediajärjestelmän, adaptiivisen vakionopeuden säätimen, LED-ajovalojen, nahkapäällysteisen ohjauspyörän ja monen muun ominaisuuden muodossa. Nordic Edition -varustetason autoihin on saatavana myös mm. lämmitettävä tuulilasi ja ohjauspyörä.

Ensimmäisten asiakasautojen toimitukset alkavat loppusyksystä ja jälleenmyyjien esittelyautot saapuvat lähiviikkojen aikana.

www.renault.fi / Facebook @renaultsuomi / Instagram @renaultsuomi

Trackbacks & Pings

  • Renault Megane E-Tech 100% Electric – täynnä innovaatioita - Eurooppalaiset autot :

    […] Renault on valmistanut ja myynyt Euroopassa kymmenen vuoden aikana yli 400 000 sähköautoa. Niistä on saatu valtavasti kokemusta ja samalla kehitys on edennyt lähes uskomattomalla vauhdilla. Vuosien työn tulos näkyy uuden Megane E-Tech 100% electricin pienimmissäkin yksityiskohdissa. Taitoa todistaa myös se, että uuden sähkö-Meganen saa omakseen lyhyellä toimitusajalla. […]

    2 vuotta ago

Vastaa