info@carnivalnews.net

Suomen uusimman automerkin Polestarin edustus Länsi-Suomessa Keskusautohalli Oy:lle

Syyskuun alussa myyntiin tullut, Suomen uusin automerkki Polestar saapuu nyt Turkuun ja Länsi-Suomeen. Polestaria maahantuova Polestar Automotive Finland ja Keskusautohalli Oy ovat solmineet sopimuksen, jonka mukaan Polestarin toiminnoista Turun seudulla vastaa Keskusautohalli Oy.

Polestar 2 Helsinki (27)

Koeajot käynnistyvät pian

Polestarin globaalin strategian mukaisesti autot ostetaan aina verkkokaupasta, mutta asiakkaat voivat käydä pian Keskusautohallin liikkeessä koeajamassa malleja, minkä lisäksi liikkeestä luovutetaan Länsi-Suomeen myydyt Polestarit. Lisäksi Keskusautohalli palvelee Polestar-asiakkaita kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa. Aluksi huoltopalvelut tulevat saataville vain Turussa, mutta jo ensi vuoden alkupuolella kyseiset palvelut tulevat laajenemaan myös Keskusautohallin toimipisteisiin Saloon ja Forssaan.

Polestarilla ollaan iloisia maineikkaan toimijan kanssa solmitusta yhteistyösopimuksesta. ”Turku on meille merkittävä markkina-alue, ja on erittäin tärkeää saada alueelle kokenut ja luotettava yhteistyökumppani”, sanoo Polestar Automotive Finlandin toimitusjohtaja Tommi Luopajärvi.

Asiakastyytyväisyys ja vastuullisuus kaiken ytimessä

Polestar ja Keskusautohalli jakavat yhteisen tavoitteen korkeatasoisesta asiakaspalvelusta, minkä lisäksi myös vastuullisuus ja ympäristöstä huolehtiminen kuuluvat molempien yritysten ydinarvoihin. ”Keskusautohalli on meille monestakin syystä erittäin luonteva yhteistyökumppani. Heillä panostetaan voimakkaasti muun muassa asiakastyytyväisyyteen, mikä on meille erittäin tärkeä asia. Keskusautohalli toimii Polestarin keulakuvana ja tärkeänä kosketuspintana asiakkaidemme suuntaan koko Länsi-Suomen alueella”, Luopajärvi summaa.

Myös Keskusautohallilla odotetaan pian käynnistyvää yhteistyötä. ”Polestar on mielenkiintoinen automerkki. Keskittyminen sähköautoihin ensimmäisten joukossa herättää varmasti kiinnostusta ja tuo uusia asiakkaita palveluidemme pariin”, kommentoi Keskusautohallin toimitusjohtaja Petri Arvo.

”Keskusautohalli on tunnettu hyvästä laadusta ja sitä haluamme tarjota myös tuleville Polestar-asiakkaillemme, vaikka lähdemme uuden merkin kanssa liikkelle aivan alusta”, muotoilee ensi vuonna 95 vuotta täyttävän perheyhtiön hallituksen puheenjohtaja Heikki Hedman.

Trackbacks & Pings

Vastaa