info@carnivalnews.net

OPEL GRANDLAND – Markkinoiden kilpailukykyisen nelivetoinen lataushybridi nyt myynnissä

Uuden Opel Grandlandin myynti on alkanut Suomessa. Saatavilla on kolme varustetasoa: Comfort, GS Line ja Executive. Moottorivaihtoehdoista ovat tarjolla energiatehokkaat bensiini- ja dieselmoottorit sekä lataushybridit. Malliston kärkituotteena on markkinoiden kilpailukykyisin 300 hv nelivetoinen lataushybridi alkaen 45 390 euroa.

Opel Grandland Hybrid4 (2021)

Uudessa Opel Grandlandissa ei ole mitään tavanomaista vaan hyvä ajonautinto rakentuu innovatiivisista teknisistä ratkaisuista ja matkustamon mukavuudesta. Lisäksi uusi Grandland tekee linjakkaalla muotoilullaan irtioton perinteisistä katumaastureista.

Vahvasti varusteltu

Uuden Grandlandin runsaaseen varuste- ja avustinvalikoimaan kuuluvat mm. moottoritieavustin ja edistynyt pysäköintiavustin, jotka tekevät uutuudesta helpon ja miellyttävän ajettavan. Night Vision -yönäkymä tuo syksyn pimeille teille turvallisuutta ja hämäränäköä jopa 300 metriin saakka. Ihmiset ja eläimet edistynyt kamerateknologia havaitsee 50 – 100 metrin päästä tuoden kohteen kuvan kuljettajan digitaalinäytölle.

Vakiovarustelua on laajennettu entisestään, mikä varmasti tulee olemaan monelle kuluttajalle positiivinen yllätys. Jo Comfort-mallista löytyvät vakiona seuraavat turvallisuutta lisäävät varusteet: Full LED -ajovalot, pysäköintitutkat edessä ja takana, peruutuskamera, katvehälytin, hätäjarrutus jalankulkijan tunnistuksella, kaistallapitoavustin, liikennemerkkien tunnistus, vakionopeudensäädin, lämmitettävä tuulilasi ja sadetunnistin.

Pure Panel on uuden Grandlandin ohjaamon ydin. Infotainment Navi 10” värikosketusnäyttö ja 12” digitaalivärinäyttö täyttävät kaikki odotukset, jotka liittyvät auton liitettävyyteen digitaaliseen maailmaan. Päivitetyt järjestelmät lisäävät ajoturvallisuutta ajamiseen ja ovat täysin yhteensopivia Apple CarPlayTM12 ja Android AutoTM13 -järjestelmien kanssa.

Energiatehokkaat moottorivaihtoehdot

Opel Grandland Hybrid4 (2021)

Uusi Grandland on saatavissa energiatehokkaalla Turbo bensiinimoottorilla (130 hv ja 230 Nm) ja dieselmoottorilla (130 hv ja 300 Nm). Bensiinimoottori on saatavissa sekä manuaali- että automaattivaihteisena. Diesel- ja latushybridiversiot ovat tarjolla aina automaattivaihteisena. Lataushybridiversiossa akut on saatu istutettua auton runkoon siten, että matkustusmukavuudesta ei ole tarvinnut tinkiä.  Hybrideistä on saatavissa kaksi moottoriversiota etuvetoinen 224 hv (360 Nm) ja nelivetoinen 300 hv (520 Nm). Lataushybridin sähköinen toimintasäde on kasvanut 62 kilometriin (WLTP) ja akuilla on 8 vuoden tai 160 000 km takuu.

Malliston ennakkomyynti on alkanut ja hinnat julkaistu. Uuden Grandlandin hinnat alkavat 28 390 eurosta (Comfort 130 Turbo) ja lataushybridit 39 390 eurosta.

Lisätietoa Opel-malliston hinnoittelusta ja vakiovarustelusta löytyy osoitteesta www.opel.fi

Vastaa