info@carnivalnews.net

Mercedes-AMG ONE

Suomalainen F1-tähti Valtteri Bottas sai kauan odottamansa auton….

Rakennettu tullakseen legendaksi: Mercedes-AMG ONE. Affalterbachista lähtöisin oleva poikkeuksellinen, nykyaikainen, tieliikennekelpoinen kilpa-auto. Formula 1:stä inspiroitunut, superlatiiveilla höystetty, tehty tielle.

Ajokokemus – Kokemus äärirajoilla

Uskomaton suorituskyky, tuotu suoraan tielle. Mercedes-AMG ONE on urheiluajamista puhtaimmillaan. Kiihtyvyydellä 0-200 km/h 7,0 sekunnissa tai 0-300 km/h 15,6 sekunnissa, tämä hyperauto asettaa suunnan: elektronisesti säädelty maksiminopeus on 352 km/h. Henkeäsalpaavia lukuja, jotka tehdään vielä tehokkaammiksi Formula 1:stä peräisin olevien kuljettajaohjelmien avulla. Strat 2 -ohjelmassa aktiivinen aerodynamiikka, tiukempi alustan säätö, ajoneuvon madaltaminen ja kaikkien moottoreiden täysi suorituskyky toimivat juuri kuten Formula 1 -karsinnoissa. Tällaista ei ole koskaan ennen ollut. Mutta nyt se on aina olemassa.

Moottori – Suorituskykyä toiselta planeetalta

Unelma Formula 1 -teknologian tuomisesta suoraan tielle on toteutunut. Tässä premium-luokan E PERFORMANCE -plugin-hybridissä 1,6-litrainen V6-turbo bensiinimoottori ja neljä sähkömoottoria, jotka toimivat turboahtimessa, kampiakselissa ja etuakselilla, tuottavat yhdessä vaikuttavan 1063 hv järjestelmätehon. Yhdistettynä voimakkaaseen, suoraan jäähdytettävään 800 voltin akkuun, jonka on kehittänyt yksinomaan High Performance Powertrains, Mercedes-AMG Petronasin F1-moottorinvalmistaja, perusta on luotu poikkeuksellisen ketterälle, tarkalle, intensiiviselle ajamiselle äärirajoilla. Radalla. Ja tiellä.

Alusta ja vaihteisto – Suorituskykyä voimasta

Rajattomasta voimasta syntyy mahtavia ajokokemuksia – kiitos erittäin vahvan, kevyen Formula 1 -hiilikuitumonokokkirakenteen, johon voimakas moottori ja poikkeuksellinen vaihteisto on suoraan integroitu ja joka tarjoaa tarkan perustan alustalle. Uudelleen kehitetty, automatisoitu 7-vaihteinen manuaalivaihteisto, jossa on 4-levyinen hiilikuitukilpakäyttökytkin, on täydellisesti sovitettu tähRakennettu tullakseen legendaksi: Mercedes-AMG ONE. Affalterbachista lähtöisin oleva poikkeuksellinen, nykyaikainen, tieliikennekelpoinen kilpa-auto. Formula 1:stä inspiroitunut, superlatiiveilla höystetty, tehty tielle.

Vastaa