info@carnivalnews.net

Hedin Mobility Group tuo MG:n Suomeen

Euroopan johtava autokaupan toimija on valittu MG-autojen maahantuojaksi Suomessa.

MG Motor Europe on valinnut Hedin Mobility Groupin MG-sähköautojen maahantuojaksi Suomessa. Hedin MG Finland Oy, joka on Hedin Mobility Group AB:n täysin omistama tytäryhtiö, markkinoi MG:n sähköisten ja hybridihenkilöautojen valikoimaa mukaan lukien varaosat ja varusteet sekä toimittaa autoja valtuutetuille MG-jälleenmyyjille Suomen markkinalla.

Myynti ja huoltoverkosto koostuu alustavasti 13 täyden palvelun jälleenmyyntitoimenpisteestä, joita operoi Hedin Automotive Oy. Myynnin ja asiakastoimitusten odotetaan alkavan vuoden 2024 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana.

Hedin Mobility Group on vuodesta 2021 toiminut MG:n maahantuojana ja jälleenmyyjänä Ruotsissa, jossa automerkki on saanut lentävän lähdön. Ensimmäiset autot toimitettiin ruotsalaisille asiakkaille toukokuussa 2021 ja siitä lähtien lähes 20 000 MG-autoa on rekisteröity Ruotsin markkinaan.

Hedin Mobility Groupin ja MG Motor Europen yhteistyön laajentuessa myös suomalaisille asiakkaille tarjotaan sama valikoima MG:n täyssähkö- ja hybridiautoja kuin Ruotsissa. Vastatakseen suomalaisten tarpeisiin entistä paremmin, Suomessa voidaan myydä jatkossa myös bensiiniautoja. Kaikkia malleja koskee valmistajan seitsemän vuoden takuu ja tiepalvelu.

  • MG4 Electric – täyssähköinen crossover
  • MG5 Electric – ensimmäinen täyssähköinen farmariauto
  • MG ZS EV – täyssähköinen SUV
  • MG Marvel R Electric – täyssähköinen iso SUV
  • MG EHS – plug-in-hybridi SUV
  • MG HS & ZS – polttomoottorimallit

Lisäksi vuonna 2024 lanseerataan MG4 Electric Trophy Extended Range ja MG4 XPOWER sekä muita uusia malleja. 

”Olemme testanneet Suomen markkinaa MG-autojen rajoitetun myynnin kautta vuoden 2023 toisella puoliskolla ja tiedämme, että Suomessa on valtava mielenkiinto MG-täyssähköautoja kohtaan. Olemme iloisia, että pääsemme laajentamaan yhteistyötämme MG Motor Europen kanssa ja voimme tarjota suomalaisille asiakkaillemme päästöttömän autoilun kokemuksen MG:n innovatiivisen ja turvallisen autovalikoiman myötä”, sanoo Hedin Mobility Groupin perustaja ja toimitusjohtaja Anders Hedin.”Olemme erittäin innoissamme, että voimme laajentaa MG:n saatavuutta Pohjoismaissa. MG on ollut menestys Ruotsin automarkkinassa ja odotamme, että pääsemme tarjoamaan suomalaisille asiakkaille täydellisen mallivalikoimamme”, sanoo MG Benelux and Nordicin toimitusjohtaja Aiden He.

Vastaa