info@carnivalnews.net

Ë-BERLINGON MYYNTI ALKOI – IKONINEN TILA-AUTO SAI TÄYSSÄHKÖN EDUT

 • Ikoninen tila-autojen esikuva Citroën Berlingo tarjoaa tuttujen käyttövoimaversioiden lisänä nyt myös täyssähköisen vaihtoehdon.
 • Ë-Berlingon toimintamatka on 280 km* ja sen ajettavuus on sekä tasaista että rentouttavaa – kiitos 100 kW / 136 hv täyssähkömoottorin.
   
 • Yksikään Berlingon suosion taustalla olevista ominaisuuksista ei ole kokenut kompromissia: myös sähköisenä Berlingo tarjoaa kompaktit mitat sekä poikkeuksellisen avarat sisätilat, toiminnallisuuden sekä äärimmilleen viedyn muunneltavuuden. Kuten aiemminkin, ë-Berlingo kuljettaa jopa seitsemää henkilöä ja on saatavana kahdessa eri pituudessa. Lisäksi ë-Berlingo tarjoaa kolme itsenäistä takaistuinta, avautuvat takaikkunan sekä mahdollisuuden käytännölliseen tilaihmeeseen, Modutop® -monitoimikatoon.
   
 • Mallin varusteluun kuuluvat aina vakiona muun muassa navigointi, korkeapiirto 10″ digitaalinen näyttö sekä lukemattomia muita päivittäistä ajoa helpottavia ajoavustimia sekä teknologioita. Vakiovarusteisiin kuuluu myös lämmityksen/jäähdytyksen etähallinta MyCitroën–sovelluksen avulla
   
 • ë-Berlingo on nyt tilattavissa ennakkoon. Mallin autoverolliset kokonaishinnat alkavat 39 390 eurosta ja se saapuu Suomen Citroën-jälleenmyyntiliikeisiin vuoden 2021 lopussa.

*WLTP-syksin mukainen vertailuarvo – toimintamatka riipuu useista eri tekijöistä, kuten ajotapa, sääolosuhteet, tienpinta, matkustamon lämmitys jne.  external conditions, road surface, use of heating, etc.

SÄHKÖINEN KÄYTTÖVOIMA TUO UUDEN MUKAVUUDEN TASON TILA-AUTOJEN IKONISEEN MALLIIN

UUTTA INNOVAATIOTA VUODESTA 1996

Vuonna 1996 Citroën Berlingo tuli markkinoille täyttämään niiden asiakkaiden tarpeet, joiden aktiivinen elämäntyyli vaatii erityistä tilaa autolta, tai jotka päivittäin viettävät pitkiä aikoja autossaan, tai jotka liikkuvat ryhmässä urheilun, vapaa-ajanmatkailun tai aktiivilomien parissa.
 

Berlingon kolmas sukupolvi esiteltiin vuoden 2018 lopulla ja pelkästään tätä uusimman sukupolven Berlingoa on tähän päivään mennessä myyty maailmanlaajuisesti yli 176 738 kappaletta. Nyt mallisto on kasvanut myös täyssähköisellä versiolla, jolla kuljettaja voi pienentää omaa hiilijalanjälkeään sekä nauttia sähköllä ajon tasaisuudesta ja hiljaisuudesta sekä sähköauton matalammista ylläpitokuluista.
 

EI KOMPROMISSIA KÄYTÄNNÖLLISYYDESSÄ

4 000 litran matkustamotilat, yli 3 metrin lastauspituus ja jopa 2 126 litran tavaratilat tekevät ë-Berlingon sisätiloista luokkansa parhaat. Tilojen muunneltavuus sekä järkevästi sijoitetut säilytystilat ovat kiinteä osa Berlingon DNA:ta ja luovat autolle monenlaisia käyttömahdollisuuksia. Esimerkkeinä näistä ovat taittuvat istuimet (etumatkustajan istuin, 2-rivin kolme erillistä istuinta, kaksi istuinta rivillä 3) ja 186 litraa toiminnallisia säilytystiloja, kuten Modutop®, joka tuo 60 litraa säilytystilaa pään yläpuolelle.

Berlingo kasvaa kiinteäksi osaksi perhettä ja huomioi takamatkustajat muun muassa aurinkosuojilla, lentopöydillä sekä USB-pistokkeilla, jotka ovat tärkeä elementti mobiililaitteita rakastaville lapsille. ë-Berlingoon saatavana olevat 18 ajoavustinta, kuten avaimeton käynnistys ja lukitus tai tuulilasinäyttö, luovat kuljettajalle mielenrauhaa sekä vaivattomuutta matkantekoon.

Ë-BERLINGON KÄYTÄNNÖLLINEN VARUSTELU

Uusi Citroën ë-Berlingo on ketterä käsiteltävä myös kaupunkioloissa ja riittävän avara sekä muunneltava, jotta se soveltuu kaikenlaisiin työ- ja vapaa-ajan kuljetustarpeisiin tarjoten samalla mukavan tilan jopa seitsemälle hengelle. ë-Berlingosta on saatavana kaksi eri pituutta: 4,40 m (M-versio) tai 4,75 m (XL-versio).
 

KÄYTÄNNÖLLINEN VAKIOVARUSTELU MUKAVAAN MATKANTEKOON

Ë-Berlingo on nyt tilattavissa ennakkoon suosittuna ja näyttävänä Feel Pack -varusteversiona. Vakiona ë-Berlingossa ovat aina käytännölliset ja ajomukavuutta edistävät varusteet, kuten:

 • 8″ kosketusnäyttö sekä navigointi, Mirror Screen, Bluetooth-yhteys sekä USP-pistokkeet, Pack Safety Plus -turvallisuuspaketti sisältäen: automaattisen hätäjarrutusjärjestelmän (85/h nopeuteen saakka), aktiivisen kaistavahdin, kuljettajan vireystilan valvonnan, automaattiset kaukovalot sekä laajennetun liikennemerkkien tunnistusjärjestelmän, ilmastointi, liukuvat sivuovet molemmin puolin, etuistuinten keskikyynärnojat sekä kuljettajan istuimen ristiseläntuki, alas taittuva etumatkustajan istuin, kolme erillistä ja alastaitettavaa istuinta toisella istuinrivillä, tummennetut takaikkunat sekä avattava takalasi, lämmitetyt sivupeilit,  peruutustutka takana, Colour Pack Blue, kiiltävän mustat kattokaiteet sekä ulkopeilien taustat, sähköinen lapsilukko, automaattisesti himmentyvä taustapeili, sähköiset ulkopeilit ja nahkakehäinen ohjauspyörä.
   

ë-Berlingo tarjoaa muunneltavan vaihtoehdon tila-autojen luokkaan asiakkaille, jotka haluavat kantaa vastuuta omien valintojensa vaikutuksesta ympäristöön sekä omasta taloudestaan. ë-Berlingo tarjoaa täyden yhdistelmän täyssähköistä ajo- ja matkustusmukavuutta sekä Berlingon suosion taustalla olevat tekijät: tutun tilavuuden sekä vertaansa vailla olevan toiminnallisuuden.

Citroën ë-Berlingon autoverolliset kokonaishinnat alkavat 39 390 eurosta. Ennakkomyynti on nyt käynnistynyt ja Suomen jälleenmyyntiliikkeisiin ë-Berlingo saapuu vuoden 2021 loppupuolella. 

Trackbacks & Pings

 • Citroën Berlingo Van XL:lle uusi edullisempi hinta - Eurooppalaiset autot :

  […] Berlingo Van XL -mallien kantavuus nousee malliversiosta riippuen 110-140 kg. Kokonaismassa nousee 2 510 kilogrammaan. Berlingo Vanit pääsevät näin ollen pakettiautojen alennetun autoveron piiriin. Kantavuuden nousu koske etuvetoisia XL-malleja, mutta ei täyssähköistä ë-Berlingo Vania. […]

  2 vuotta ago

Vastaa