info@carnivalnews.net

DS 4 ON PALKITTU VUODEN 2022 KAUNEIMMAKSI AUTOKSI

DS 4 edustaa DS Automobilesin uusimman sukupolven muotokieltä. Se on sekä viimeistelty että korkean teknologinen ja yhdistää karimaattiseen korimuotoiluun sisätilojen selkeään linjakkuuden, johon luonnetta tuovat useat käsintehdyt yksityiskohdat.

“Saatu Vuoden Kaunein Auto -palkinto kuuluu kaikille, jotka ovat olleet mukana DS 4:n luomisprosessissa. Kunnia kuuluu paljon laajemmalle joukolle, kuin vain DS DESIGN STUDIO PARIS ’n tiimille, sillä  jo ennen ensimmäistä kynän piirtämää viivaa työskentelimme kaksi vuotta insinöörien kanssa mallintaessamme teknistä alustaa. Kun luova prosessi käynnistyi, oli meillä uskomaton tila uuden konseptin luomiseen. Inspiraation lähteenä toimi DS AERO SPORT LOUNGE -konseptiauto, jonka muotoilu palkittiin viime vuonna samassa Festival Automobile International -tapahtumassa.
DS 4:n muoto ja mittasuhteet ovat luokassaan täysin ainutlaatuiset. Malli on linjoiltaan urheilullinen, hyvin lihaksikas ja kompakti seisten laajojen renkaiden päällä.
Lopputulos on osoittautunut aerodynaamiseksi, tehokkaaksi ja karismaattiseksi – kaikkia näitä yhtä aikaa”
Thierry Metroz, DS Automobiles muotoilujohtaja


Vuonna 1986 perustettu Festival Automobile International on jakanut Vuoden Kauneimman Auton -tunnustuksen sekä useita muita vuosittaisia palkintoja jo vuosikymmenten ajan.

Festival Automobile Internationalin palkintoraatina toimii kansainvälinen, monipuolisesti muun muassa eri muotoilun, median, auto- sekä yritysmaailman arvostetuista edustajista koostuva tuomaristo. Tuomariston suomalaisena edustaja toimii entinen rallikuski ja Euroopan parlamentin edustaja Ari Vatanen.

DS Automobiles on merkin syntymän jälkeen kerännyt lukuisia Festival Automobile International -palkintoja:

DS 4: Vuoden Kaunein Auto, 2022
DS AERO SPORT LOUNGE: Pääpalkinto Vuoden Kaunein Konseptiauo, 2021
DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 300 : Pääpalkinto mainonnasta, 2020
DS 3 CROSSBACK: Vuoden Kaunein Auto finalisti, 2019
Jean-Éric Vergne : Tapahtuman pääpalkinto, 2019
DS 7 CROSSBACK : Pääpalkinto kaunein sisätila, 2018
ONLY YOU : Pääpalkinto luova elämys, 2017
DS DIVINE : Tuomariston erityispalkinto, 2015

DS AUTOMOBILES

DS lanseerattiin automarkkinoille vuonna 2015. Tavoitteena on tuoda tunnettu ranskalainen luksusosaaminen takaisin autoteollisuuteen, josta se on viime vuosikymmenet puuttunut. Merkin arvot – innovaatio ja yksilöllisyys – juontavat aina vuonna 1955 esiteltyyn ensimmäiseen DS-malliin ja historian muovaamaan arvokkaaseen perintöön. Nämä arvot sekä avantgarde–henki johtavat vahvasti myös nykyistä DS maailmaa.

DS on suunnattu ihmisille, jotka arvostavat omaa yksilöllisyyttään. Mallisto erottuu avantgardistisella muotoilulla, viimeistellyillä yksityiskohdilla, edistyksellisellä teknologialla sekä dynaamisella seesteisyydellä. Tarkkakatseisille asiakkailleen DS tarjoaa tuotteiden rinnalla hienostuneet kansainväliset palvelukonseptit.

DS tulee julkaisemaan kuudesta eri mallista koostuvan malliston, joista nyt on saatavana DS 7 CROSSBACK, DS 3 CROSSBACK, juuri Suomeen saapumassa olevat DS 4 sekä DS 9. E-TENSE-tuotenimi erottaa koko malliston kattavat sähköistyneet versiot, joiden edistyksellinen teknologia ammentaa DS-tiimin voitokkaasta Formula E -osaamisesta.

Suomessa DS:t myy DS STORE HELSINKI. DS-autojen maahantuoja on Auto-Bon Oy, joka on osa Bassadone Automotive Groupia.
Lisätietoa DS-mallistosta: www.dsautomobiles.fi

Vastaa