info@carnivalnews.net

BMW on valinnut Goodyear EfficientGrip Performance 2 iX-sähköurheiluautoonsa

Goodyear-renkaat asennetaan alkuperäisvarusteena BMW:n upouuteen, otsikoihin nousseeseen ylelliseen iX-sähköurheiluautoon. Goodyear EfficientGrip Performance 2 on yksi Goodyearin rengasmalli, jonka BMW on valinnut uuteen autoonsa.

Goodyear EfficientGrip Performance 2:lla kuljettajat saavat lyhyet jarrutusmatkat kuivilla ja märillä teillä sekä erinomaisen käsittelyn ja pidon erilaisissa olosuhteissa. Aivan kuten BMW iX, myös EfficientGrip Performance 2 on suunniteltu maksimoimaan toimintamatkan. Lisäksi sen kulutuskestävyys on 20 prosenttia parempi kuin seuraavaksi parhaalla testatulla kilpailijalla[1] ja 50 prosenttia parempi kuin edeltävällä malliversiolla[2].

EfficientGrip Performance 2 on saatavilla 20 ja 21 tuuman vannekoolla iX-malliin. Myös eurooppalainen kitkarengas UltraGrip Performance+ on saatavilla samoina kokoina (20 ja 21 tuumaa) Goodyearin talvirengasvalikoimasta. Goodyear UltraGrip Performance+ -renkaassa on kolmihuippuinen vuori ja lumihiutale (3PMSF) -merkki, joka viittaa sen suorituskykyyn lumella.

Hans Vrijsen, Managing Director Consumer OE, Goodyear EMEA: ”Olemme iloisia siitä, että BMW iX:stä on tullut viimeisin täyssähköauto, jossa on Goodyearin renkaat alkuperäisvarusteena. EfficientGrip Performance 2 on suunniteltu sähköautoja ajatellen. Se on erittäin kustannustehokas ja sen vierintävastus on alhainen, mutta sen suorituskyky on silti erinomainen.”

Rengasvalikoima

BMW iX
235/60R20 108H – Goodyear EfficientGrip Performance 2 (etu- ja takarenkaat)
255/50R21 109Y – Goodyear EfficientGrip Performance 2 (e + t)
235/60R20 108H – Goodyear UltraGrip Performance+ (e + t)
255/50R21 109H – Goodyear UltraGrip Performance+ (e + t)

[1] 20 % / 11 000 km seuraavaksi parasta testattua kilpailijaa parempi kilometritulos. Kulutuskestävyys (eli laillisen pinnan kulumisrajan saavuttamiseen asti) verrattuna kilpailijoiden neljään uusimpaan HP-segmentin kesärenkaaseen (Michelin Primacy 4, Continental PremiumContact 6, Bridgestone Turanza T005, Pirelli Cinturato P7 Blue). TÜV SÜD Product Service GmbH:n marraskuussa 2019 Goodyearin tilauksesta tekemä testi. Testattu rengaskoko: 205/55R16 91V; testiauto: VW Golf Mk7; testipaikka: yleiset tiet Saksan keskiosissa. Raportin numero: 713171748. Koko raportti on saatavilla osoitteessa https://www.goodyear.eu/en_gb/consumer/tire-test-reports/tire-test-reports-summer.html.

[2] Sisäisiä arvioita. Verrattuna edeltäjään EfficientGrip Performance. Rengaskoko: 205/55R16 91V; auto: VW Golf 7; paikka: yleiset tiet Luxemburgissa ja Ranskassa

Trackbacks & Pings

  • BMW:n 3-sarja uudistuu - Eurooppalaiset autot :

    […] BMW:n 3-sarjan elegantti ja urheilullinen muotoilu sekä ketterä käsiteltävyys ovat aina näyttäneet suuntaa keskiluokan premiumautoille. Uudistuneet 3-sarjan Sedan ja Touring -mallit tulevat markkinoille heinäkuussa. […]

    2 vuotta ago

Vastaa